Offentlig sektor

Den offentlige sektor er en grundsten i vores samfund som sikrer, at fællesskabsopgaver bliver løst til gavn for os alle. Jeg vil kæmpe for en offentlig sektor, hvor alle borgere kan opfylde deres drømme og potentialer med hensyn til job, uddannelse, sundhed og udvikling.

Vi har alle et ansvar over for os selv og vores samfund. Samtidig skal den enkelte altid kunne regne med hjælpende hånd fra fællesskabets side, når det er nødvendigt. Den offentlige sektor er et fælles gode, som vi alle er del af.

Et sted, hvor alle tager ansvar for at skabe fælles velfærd i kraft af deres medborgerskab. Den offentlige sektor danner dermed rammen for, at vi i fællesskab tager ansvar for os selv og for hinanden. Jeg ønsker hverken et samfund, hvor den enkelte overlades til sig selv eller hvor man fratages ansvaret for eget liv.

Jeg vil kæmpe for reelt lige muligheder for alle. Det kræver viden om indsatserne, tillid til medarbejderne, nytænkning af sektoren og viljen til effektivisering, hvor der findes nye veje til velfærd inden for de givne økonomiske rammer.

Jeg vil kæmpe for en offentlige sektor som ikke blot leverer service til – men skaber ny velfærd – med borgere, virksomheder og organisationer. Det betyder en fremtidens offentlig sektor, som giver fællesskab og mening for den enkelte gennem inddragelse og ligeværdighed.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s