Socialområdet

At skabe reelt lige muligheder for alle er særlig vigtigt for de medborgere som af forskellige årsager og med forskellige udfordringer har vanskeligt ved at indgå som en del af vores samfund. I mange tilfælde får udsatte borgere først den hjælp de har brug for, når problemerne er blevet så store at de i længere perioder har fastholdt den enkelte i et liv på kanten.

Jeg vil kæmpe for en tidlig indsats for socialt udsatte, som er båret af bæredygtige løsninger og langsigtede perspektiver. Det giver mening både for den enkeltes muligheder for et stabilt liv, og for varetagelsen af den sociale samfundsindsats- og ansvar.

Det kræver at vi tør prioritere ressourcerne til de sårbare og udsatte medborgere, som har mest brug for det. Ved at styrke mulighederne for de, der har mindst, så løfter vi os alle. Jeg mener vi skal tænke nyt og kreativt i etableringen af indsatserne og samtidig kræve ansvarlighed og rummelighed fra virksomheder, frivillige organisationer og medborgere.

Og ikke mindst skal vi turde stille mål – og ved inddragelse af viden, eksperter og erfaringer, tilrettelægge en indsats der kan leve op til målsætningerne på den bedst mulige måde

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s